fredag 14. mars 2014
Supersalaten
Etter at kjærestemannen min hadde fått meg på kroken, sørget han for at jeg fortsatt hang godt på bla. ved å lage denne salaten til meg. Sjakktrekk!
2 pers.
1 pakke ruccola
1 rødløk, hakket
1 pakke cherrytomater
1 pose pinjekjerner (eller to)
1 kyllingfilet eller to, i biter
1 pakke serranoskinke, i mindre biter
Litt kokte pastaskruer/ penne
Dressing
1 ss dijon sennep
1 stor ss honning
ca. 0,5 dl balsamico
1,5 -2 dl olivenolje
salt og pepper
- pisk honning og sennep godt sammen. Tilsett litt og litt olje under stadig pisking. Tilsett litt vann hvis den er for tykk, og salt/ pepper etter smak.
Starter som regel med å surre rødløk til den blir blank. Deretter steker vi kylling slik at den får noe av løksmaken. Deretter stekes skinken lett. Alt blandes i salatbollen med pasta, ruccola, ristede pinjekjerner, halve tomater og (kronen på verket) dressingen over.
Etiketter:
Dressing,
Grønnsaker,
Italiensk smak,
Kylling,
Lunsj,
Middag,
Pasta,
Salat,
Uten hvete melk egg sukker og gjær,
Uten melk
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar