mandag 17. mars 2014

"Sol-dressing" til Quiona

1

Mannen min fant, og lagde, denne kjempegode dressingen til dagens Quinoamiddag.
(Dressingen er fra "MindBodyGreen" og skal visst være betennelsesdempende for kroppen, eller anti-inflammatorisk…) Den er rund, mild og frisk i smaken. Vi spiser veldig ofte Quinoa til middag. Denne dressingen lar oss variere rettene, og den passer til det meste man måtte ha av grønnsaker. Tror vi.

Forslag: bruk resten av avocadoen, i terninger, tomater, sukkerterter, spinat og ristede gresskarkjerner til.

dressing for 2 pers.
-oversatt og litt justert av oss

4 ss olivenolje
saft og noe fruktkjøtt fra 1 sitron
1/4 - 1/2 avocado
1 hvitløksfedd
1 ss malt gurkemeie
1/2 ss honning 
liten klype salt, gjerne Himalayasalt


Alt blandes enkelt og greit med den slags maskin du måtte ha for hånden, til en jevn, glatt og ganske tykk dressing.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar