fredag 17. juni 2011

Kylling i grønnkarri

- eller rødkarri!


Dette tipset fant jeg faktisk i det fine bladet Elle interiør, og har laget det maaange ganger siden! Det er ukomplisert fordi man bruker ferdig krydderblanding, grønn eller rød Currypaste, f.eks. fra Santa Maria eller Blue dragon (pleier stå i hylla med asiatisk mat i butikken).

Til 2 voksne:
2 kyllingfileter i biter
1 boks kokosmelk
Noen teskjeer currypaste
1 løk i biter
Noen grønnsaker som f.eks sukkererter, spinat, paprika eller typisk asiatiske

Fremgangsmåten er også ukomplisert:
(Bruker sånn sautépanne her også, så det blir alt i 1 gryte!)
Begynn med å steke kyllingbitene, og ha i currypaste (noen få ts.) underveis slik at smaken får satt seg. Ha i løk før eller etter at du heller kokoksmelk over det hele. Tilsett flere grønnsaker og mer currypaste hvis du vil og la det putre i noen minutter.


Sist brukte vi både gul og rød løk + litt frossen, hakket spinat. Det ble veldig godt og veldig fine farger synes jeg.

Serveres med ris eller nudler, nam!





.

1 kommentar:

  1. Mmmm så godt ut. Må nesten prøve denne. prøver å lære meg å like kylling XD

    SvarSlett