fredag 13. mai 2011

Rask og vårfrisk salat

Foto: Kruspersille/ eget

I det siste har jeg spist mange varianter av denne salaten. Synes den er lettvint (ca. ingen kutting!!) og god. Koker speltpastaskruer mens jeg steker noen pølsebiter ala. Jacobs (de har bare kjøtt, og ikke melk) Kan evt. bruke tofu-/ eller kyllingbiter også. Så tar jeg f.eks. ruccolasalat, sukkererter og masse spirer av div. art som vi har dyrket (+ evt. alfalfa som man kan kjøpe på f.eks. på Meny). Til slutt klipper jeg over MASSE friske urter. Mest kruspersille og basilikum. Kan jo også ha over en god olje, eller hampfrø for mer sunt fett og protein.

Rett og slett KNASENDE godt!


Denne uken har vi hatt en stor porsjon av denne spire-mixen. Brukte bare 1 ss til den porsjonen, så boksen varer leeeenge!


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar