tirsdag 14. januar 2014

Wok ala Sveits



Kanskje ikke det man forbinder med wok, men en veldig god pastarett som jeg lærte av en god studievenninne.

Til 2 pers.:

1 litt stor, fersk chili, finsnittet
1 medium squash, terninger
1 paprika, medium biter
5 - 6 never pasta (penne eller skruer)
1 ss paprikapulver
litt salt
1 hus havrefløte
(+ noen ss av pastavannet)


Start med å wokke eller surre chili i olje, tilsette sqaush og la det surre med. Derreter parika og paprikapulver + salt. Når paprikaen også har fått surre litt heller du over fløten og lar det koke til det tykner litt. Ha gjerne den ferdigkokte pastaen oppi til slutt, og la den omgi seg med den gode sausen. Pastavannet gjør at sausen fester seg litt bedre til pastaen.

Topp det hele med revet parmesan /pasgrasan-pulver og nyt!
Det er også veldig godt med kylling i denne retten. Da er det godt å steke den slik at den får litt av chili-smaken.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar