mandag 4. juni 2012

Grillet asparges med quinoa og feta


Lenge siden sist! Men det lages fortsatt mat, og av og til blir nye retter født.
Dette er en av mine favoritter for tiden! Deilig, lettvint sommermat. Kreerte denne retten etter inspirasjon fra tapaklassikeren "Asparges med parmesan"og Detox-mat.

Så enkelt er det:

  1. Feta fra Jacobs (Meny) har melk fra får/geit, skjæres i terninger
  2. Grill aspargesen (med litt olje)
  3. Kok quinoa etter anvisning på pakken (raskere enn ris!)
  4. (tilsett gjerne vårløk eller annet i quinoen etter koking)
  5. Olivenolje og Dulcita-tomater mmmmm, og f.eks. oregano på toppen!
  6. (Spirer, f.eks. fra mungbønner passer også til, synes jeg)


Ps. Med masse olje og quinoa metter dette overraskende godt! Quinoa er glutenfri og inneholder bla. proteiner. Du kan lese mer om quinoa her !

.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar