tirsdag 10. mars 2015
Salat med asparges og parmesan
Mmmm. I dag fikk jeg en ny favoritt!
Hadde noen stilker asparges og litt ost igjen etter helgen, og lagde en salat med utgangspunkt i det.
Her er omtrent det vi brukte. Anbefaler å ta mer og mindre av ingrediensene etter egen smak.
til 2 voksne
1 pose Feld-salat
1 bunt asparges i biter
4-5 små sjalottløk
pasta*
1-2 poser pinjekjerner
ost (manchego** for meg, parmesan for de som tåler)
Asparges og løk surres litt i en panne (f.eks. hver for seg), til det er mørt. Så bare blandes alt til en salat og serveres med reven ost og olivenolje.
Tipper det er godt med f.eks. kylling i eller ved siden av også.
* Vi brukte penne-pasta av quinoa i denne, og det passet veldig godt (fra helsekost).
** Manchego (=av fåremelk, eks. fra Jacobs) gir meg ostenytelse selv om jeg ikke tåler parmesan. Synes de er ganske like i smak og bruksområde.
Etiketter:
Grønnsaker,
Italiensk smak,
Lunsj,
Middag,
Pasta,
Quinoa,
Salat,
Uten hvete melk egg sukker og gjær,
Vegetar
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar